Dnevni

Dnevni horoskop: Škorpiju čeka velika promjena, a Jarca prava avantura

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Ako se budete potrudili malo više na poslu danas, to će svi primijetiti. Očekujte napredak. Radite nešto što Vam prija popodne, da ne biste bili nervozni.

Bik

Imajte razumijevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada. Danas je dobar dan za kraće putovanje.

Blizanci

Dosta brinete o novčanoj situaciji. Kupite sebi neki komad odjeće ili nešto što odavno planirate, samo nemojte trošiti previše. Kolege na poslu su sklone kompromisu.

Rak

Moguće su promjene na poslu. Danas je dobar dan da uvedete novine u posao. Vodite računa o sebi. Nemojte zapostaviti privatni život zbog posla.

Lav

Odradite sve obaveze na vrijeme. Možete potražiti pomoć drugih ljudi, ako ne možete sve sami. Uradite danas nešto za sebe, idite na masažu, do frizera ili pogledajte dobar film.

Djevica

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte društveni život. Novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta je moguće. Zauzeti, ne ulazite u rasprave sa partnerom.

Vaga

Možete opet sarađivati sa osobom sa kojom ste sarađivali. Iskoristite šansu za napredak. Danas kritiku ne primajte k srcu.

Škorpija

Moguć kraći put. Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku, ako Vam se pruži. Vježbajte, promijenite neke loše navike. Zdravlje treba da Vam bude na prvom mjestu.

Strijelac

Izuzetno Vam je bitan društveni život, nađite makar sat vremena u toku dana za druženje sa prijateljima. Danas je dobar dan za uvođenje nekih promjena na poslu.

Psihijatar s Harvarda: Kako da ne dočekate starost jureći sreću na pogrešnom mjestu

Jarac

Moguća je avantura ili flert, ako ste slobodni. Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o mišljenju drugih.

Vodolija

Spremni ste za nove zadatke i obaveze. Nemojte otaljavati posao, budite temeljni. Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi ili Vam se samo dopada.

Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Ne možete promijeniti njegove osobine, samo možete imati strpljenja. Slobodni, idite do grada sa prijateljima. Danas nije dan za nove početke na poslu, već za završavanje započetih dogovora.

Izvor: Mondo

Recent Posts