OVAN

Dnevni horoskop: Ovan ostvaruje želju i nema nazad, veliko razrešenje za Strijelca

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za danas:

OVAN

Postoji šansa da se vaša želja za promjenom radnog mjesta ostvari. Morate biti svjesni, da nakon toga ulazite u novi život i nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

BIK

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smjeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj svijeta ni ako ponekad odustanete.

BLIZANCI

Do vas stižu neprijatne vijesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete koncentrisani.

RAK

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svjesni da neke ljude ne možete poštedjeti iako oni to ne zaslužuju. Ne miješajte emocije i posao.

LAV

Iako osjećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

DJEVICA

Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje, pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od najbliskijih osoba, naročito na ljubavnom planu.

VAGA

Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.

Na nebu se dešava jedinstveni fenomen do kraja avgusta – i svi ćemo osjetiti posljedice

ŠKORPIJA

Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouvjerenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

STRIJELAC

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svjetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će cijeli vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspjeh je izvjestan.

JARAC

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vrijeme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

VODOLIJA

Samouvjerenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vrijeme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

RIBE

Bliži se trenutak realizacije nekih projekata kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbjegavajte prečice.

Izvor: novosti.rs

Recent Posts