DNEVNI

Dnevni horoskop: Lavu potonule sve lađe, Škorpija šarmom rešava problem

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 05.12. 2017.

Ovan

Ovo je jedan od onih dana kada ćete biti na ivici da doživite nervni slom ili trijumfalno otkrovenje. Kako biste osigurali sebi pozitivan ishod nemojte biti previše ozbiljni danas. Intenzivna energija učiniće da se svi oko vas osjećaju cvrkutavo, kao da je proljeće. Jedan neoprezan pokret može izazvati katastrofu. Dajte sve od sebe da smirite tenziju umjesto da dodajete ulje na vatru

 

Bik

Svi oko vas se ponašaju se kao da hodaju po jajima, ali to ne znači da i vi treba tako da se ponašate. Vaš nepobedivi duh biće više nego dobrodošao tokom jedne drame. Pokušajte da smirite tenziju a da se sami ne upletete previše. Nemojte upijati nečija osjećanja. Budite ono što jeste.

Blizanci

Vaša preosetljivost u određenoj situaciji navešće vas da donesete brzopleto odluku, iako ne vidite jasno istinu. Skloni ste donošenju zaključaka bez posjedovanja svih činjenica. Ponekad unapred predviđate katastrofu i nervirate se. Nemojte brinuti zbog stvari koje ne poznajete.

Rak

Danas biste mogli osjećati da ćete pogrešiti bilo da nešto uradite ili ne uradite ništa. Mogli biste biti veoma tvrdoglavi u jednoj situaciji, iako znate da ako previše insistirate na svojim potrebama to može nekog povrediti. Dajte sve od sebe da prećutite ono što vam je na umu. Recite to sjutra.

Lav

Danas biste mogli zaplakati bez nekog posebnog razloga. Dajte sve od sebe da se relaksirate pored vode, gdje možete pustiti svoje emocije da teku svojim tokom. Tenzija nastaje kada se približava oluja. Jednom kada prođe, nastaje miran period sa dosta sunca. Period mira i blagostanja bliži vam je nego što mislite.

Djevica

Neočekivane emocije koje dolaze odjednom i prave haos, danas će biti uobičajena pojava. Pripremite se da se suočite sa onim što se očekuje od vas. Vrlo je važno da ne reagujete pretjerano. Budite smireni i stabilni i sve će biti sasvim uredu. Izbrojte do deset ili sjedite sami izdvojeni od drugih prije nego što krenete da se suočite sa problemom.

Vaga

Najvjerovatnije da vam je potrebno više slobode u određenoj situaciji. Možda želite svoje emocije da distancirate od drugih ili vas neko smara. U jednu ruku potrebno vam je društvo da zadovoljite svoje najdublje potrebe, a u drugu, ne volite kada se tako osjećate (kada vas smaraju!). Budite sigurni u ono što želite pre nego što se upustite u dublju vezu.

Škorpija

Danas ćete morati upotrebiti svoj smisao za humor i šarm kako biste smirili tenziju oko jedne situacije. Mogli biste se osjećati neprijatno zbog nekih prepreka. Vaše rešenje problema mogli bi biti šala na taj račun i smijeh na licu.

Strijelac

Očekujte snažne emocije danas. U izvesnoj ste fazi „gradnje“ nečega vama bitnog, te se potrudite da svojim ispadima sve ne pokvarite. Moguće je da ćete reći nešto što nikako nije prikladno datoj situaciji. Dajte sve od sebe da ignorišete takve emocije danas.

Jarac

Ukoliko danas nemate da kažete nešto lijepo i pozitivno, bolje je da ništa ni ne govorite. Držite jezik za zubima i biće ovo lijep dan. Ako ste frustrirani, bijesni ili povrijeđeni pronađite uzrok toga osjećanja. Nemojte se osjećati kao jedini koji treba sve oko sebe da uveseljava. Samo ćete povrediti sebe ako se pretvarate da je sve uredu, a nije.

Horoskopski znaci koji misle da se cijeli svijet vrti oko njih

Vodolija

Nemojte škrtariti kada se radi o vašem fizičkom zdravlju. Kako biste uštedjeli novac, nećete otići na redovan pregled kod zubara ili ćete pribeći jeftinijem ljekaru. Ništa nije važnije od zdravlja. Ponašajte se prema svom tijelu sa poštovanjem i respektom koje zaslužuje.

Ribe

Održavati ravnotežu ponekad može prouzrokovati više štete nego koristi, te danas nemojte ništa forsirati. Pustite i prihvatite da život ponekad nije harmoničan i bez stresa, jer ćete tako daleko lakše izdržati iznenadne emotivne turbulencije.

Izvor: horoskopius.com

Recent Posts