DNEVNI HOROSKOP: Koga očekuje dobitak, a kome se smiješi nova ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za 28. februar!

Ovan

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Danas je dan za romantične trenutke. Potrudite se da ne pokazujete saradnicima da ste neraspoloženi. Odredite prioritete na radnom mjestu.

Bik

Želite da upoznate nove ljude, skloni ste flertu i željni ste ljubavi. Ako ste u vezi, sve je idealno. Što se tiče finansija, ne morate previše da brinete. Bitno je da ne trošite mnogo novca.

Blizanci

Imate potrebu da se povjerite prijateljima u vezi sa problemima na poslu. Ako ste u vezi, budite romantični. Slobodni, ne želite da upoznajete nove ljude. Moguć priliv novca.

Rak

Previše ste usmjereni na prijatelje. To može da zasmeta partneru. Ako ste slobodni, na putovanju ili preko interneta je moguće novo poznanstvo.

Lav

Odlično Vam sve ide u vezi, ali budite iskreni prema partneru. Slobodni, ne upuštajte se u vezu ako niste spremni za to. Imate dosta posla danas, bolje se organizujte.

Djevica

Nemojte da provocirate partnera ako nije raspoložen za ozbiljne priče. Imate previše ideja. Bilo bi dobro da se držite rasporeda da biste sve stigli. Budite fizički aktivni.

Vaga

Nemojte da zapostavljate partnera zbog posla, nego se malo bolje organizujte. Preko posla sledi novo poznanstvo, ako niste u vezi. Aktivno je Vaše polje putovanja, pa možete da iskoristite dan za to.

Škorpija

Ako ste u vezi, idite na neki put sa partnerom. Moguć je flert sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mjesta. Neorganizovani ste i to može da se odrazi na Vaš posao.

Strijelac

Ne dozvolite da dosada zavlada u vezi. Potrudite se više oko voljene osobe. Moguće su greške na poslu. Ne raspravljajte se sa kolegama oko obaveza koje imate.

 

6 načina da nosite sako ove sezone: Kombinacije za izlazak, posao i svakodnevnu šetnju!(FOTO)

Jarac

Pravite kompromis sa partnerom. Nemojte previše emotivno da reagujete danas. Slobodni, moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja živi blizu. Budite kreativni.

Vodolija

Dobro se osjećate u vezi. Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Možda ste previše posvećeni obavezama, pa ne možete da se posvetite privatnom životu.

Ribe

Romantični ste i strastveni. Uživajte u vezi. Imate višak energije. Izađite sa prijateljima, moguće je neko zanimljivo poznanstvo, ako ste slobodni.

(Mondo)

Recent Posts