Dnevni

Dnevni horoskop: Kod Blizanca šampanjac i trube, Lav na tankom ledu

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za danas:

OVAN

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije riječ ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

BIK

Napetost počinje od jutra. Čini vam se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se riješite svega i neko vrijeme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bježite od obaveza.

BLIZANCI

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vrijeme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osjećaj male pobjede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

RAK

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

LAV

Dosta vam je čekanja i cupkanja u mjestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razriješite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vrijeme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

DJEVICA

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vrijeme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklijevajte, saopštite to voljenoj osobi.

VAGA

Prepuni ste neke energije koju ne umijete da utrošite. Iz nekog razloga ne umijete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu povjerite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumjeti.

ŠKORPIJA

Vjerujete u sebe i na putu ste da ostvarite velike planove. Znate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

3 horoskopska znaka sa kojima je veza nemoguća misija

STRIJELAC

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

JARAC

Vrijeme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvježite vaše odnose.

VODOLIJA

Dobre vijesti stižu vam iz inostranstva. Nekome vaše ideje djeluju interesantno. Ne očekujte bajke koje se dešavaju preko noći. Svemu pristupite racionalno i strpljivo vucite poteze. Ako to uspijete u tome, rezultat vam neće izostati.

RIBE

Zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvijek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sjećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

Izvor: novosti.rs

Recent Posts