Dnevni

Dnevni horoskop: Djevici preliva čaša, Lav hoće zabavu, a ne vezu

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za 14.04.2018.

Ovan

Danas vas zvijezde ohrabruju da uradite nešto drugačije nego inače. Ako ste u emotivnoj vezi, isplanirajte neku zabavu, novu avanturu ili bilo šta što će poboljšati i osvježiti vaš odnos. Ako ste sami, okupite društvo i izađite u grad. Možda čete naletjeti na neku osobu vrijednu pažnje.

Bik

Ponekad je potrebno puno razmišljanja i truda kako bi sinulo svijetlo na mračnu situaciju koja trenutno djeluje nerešivo. Zvijezde vas ohrabruju da zajedno sa svojom voljenom osobom, sagledate svoju situaciju iz drugačije perspektive i nađete rešenje, naročito ako se već dugo vremena vrtite u krug. Vrlo brzo ćete ugledati svijetlo na kraju tunela.

Blizanci

Danas ćete naletjeti na nekoga ko dijeli sa vama avanturistički i znatiželjni duh i imaćete o mnogo čemu da razgovarate. Ako budete išli na neki događaj u kom ćete upoznati neke nove ljude, bićete iznenađeni koliko prijatelja ćete steći, a upravo među njima će biti i ta značajna osoba sa kojom biste mogli imati romansu u budućnosti.

Rak

Ako ste se u skorije vrijeme zaljubili ili ušli sa nekim u emotivni odnos, danas malo zastanite i sagledajte situaciju drugim očima. Iako ovo djelije besmisleno, dobro razmislite da li je to ono što vi zaista želite. Prvi zanos jeste prelijep i interesantan, ali vodite računa da vam se posle ne obije o glavu.

Lav

Danas su zvijezde u takvom položaju da vam nameću mišljenje da je ljubav zabava i trenutna avantura, a ne bajka o vječnoj sreći. Vama je stalo do toga da veza bude zanimljiva i da se ne pretvori u rutinu i monotoniju. Zato dobro razmislite kojim smjerom se vaša veza kreće. Ako vam je dosadno, možda je vrijeme da nešto promijenite.

Djevica

Vama je definitivno potrebno osveženje. Iako je u ljubavi normalno da se partneri nekad uspavaju u upadnu u kolotečinu, vama je već dosta svega. Vi želite nova uzbuđenja. Nove stvari, nova mjesta, nove ljude… i to je sasvim normalno. Zvijezde vas danas ohrabruju da se usudite na taj korak.

3 horoskopska znaka koji imaju najveće šanse da dobiju na lutriji – upravo sad!

Vaga

Danas će vaš ljubavni život prerasti u filozofiju. Cijeli dan ćete razmišljati da li da svoje emocije otkrijete ili da sakrijete i budete hladni. Ako budete preterali i otišli predaleko, mogli biste se zbuniti i isfrustrirati. Pokušajte da se opustite. Ljubav i razum nikad nisu bili prijatelji. Danas stanite na stranu ljubavi.

Škorpija

Ako ste u potrazi za novim partnerom, vrijeme je da promjenite taktiku. Umjesto da se oslanjate na šablone i tražite partnera po obrascu kakav ste već imali, vrijeme je da se opustite i prepustite novim i drugačijim ljudima. Ljubav ne poznaje ravila. U suprotnom, moglo bi vam se dogoditi da još dugo vremena budete sami i nezadovoljni.

Strijelac

Zvijezde vas danas ohrabruju da pričate o nečemu što vas je mučilo u poslednje vrijeme, a što ima veze sa vama i vašim partnerom. Dan je veoma povoljan, pa ga iskoristite da popravite ono što ne valja i svoju vezu podignete na viši novo. Razgovor će biti prijatan, a rezultati pozitivni.

Jarac

Današnji dan je povoljan za razgovore bilo koje vrste. Ako imate problem sa partnerom, želite promjene ili jednostavno imate potrebu da mu kažete nešto, zvijezde vas danas ohrabruju. I vi i on ćete se posle toga osjećati dobro, a pored toga podići ćete vezu na jedan nov, viši nivo.

Vodolija

Kretanje planeta vam danas donosi sjajnu priliku da upozanate nekoga ko bi vam mogao biti značajan u životu. To će biti neka originalna osoba, drugačija od svih vaših prethodnih iskustava. U početku će vam djelovati kao da nećete sa njom moći da popijete ni šoljicu čaja, ali kasnije nećete moći da se odvojite od nje. Nova ljubav je na pomolu.

Riba

Osjećate da je vaša druga polovina prilično površna i da ne ulazi u srž i suštinu problema. Vi sa druge stane, previše se opterećujete sitnicama, pa ne možete da se opustite i uživate. Danas vam zvijezde savetuju da smireno razgovarate i pokušate da se nađete na sredini.

Izvor: horoskopius.com

Recent Posts