dnevni

Dnevni horoskop: Blizanci nek vode računa šta rade, Ribe će pogoditi Kupidonova strijela

Dnevni horoskop za 26.09.2017. godine.

Ovan

Ništa ne može u vama ubiti strast kao preveliko izražavanje emocija i nedostatak slobode. Danas bi vam se upravo moglo to dogoditi ako ne budete napravili malu distancu kada je odnos sa partnerom u pitanju. Slobodno mu recite da vam je potrebno malo prostora samo za sebe, u tome nema ništa loše.

Bik

Ovo je poseban dan za vas kada je ljubav u pitanju. Ako ste u vezi, vi i vaš partner ćete doživeti pregršt nezaboravnih momenata. Ako ste, sa druge strane slobodni, danas biste mogli upoznati nekoga zbog koga će vam srce i zaigrati kao ludo. Sve što treba da uradite je da uživate.

Blizanci

Situacija koja se vama događa u ljubavi će danas biti izuzetno čudna, ali ne tako pozitivna kao što će vam djelovati. Na lampici će se upaliti crveno svijetlo. Vodite računa. Zvijezde vam šalju upozorenje. Ako ga ne poslušate, moglo bi vam se dogoditi da se očajnički zaljubite u nekoga u koga ne biste smjeli.

Rak

Danas ćete vjerovatno imati mogućnost da probudite odnose sa svojim partnerom. To međutim zahtijeva da produbite i svoje obaveze prema njemu. To nije jednostavno kao što zvuči, ali je sa druge strane vrlo lijepo. Žrtvovanje koje ćete napraviti, donijeće vam niz prelijepih trenutaka za pamćenje.

Lav

Danas bi vaša kancelarija ili radno mjesto moglo biti mjesto romantičnog susreta. Vrlo je moguće da će vam se pred očima pojaviti interesantna osoba koja će probuditi vašu pažnju. Ako budete dobili poziv za večeru, šetnju ili bilo kakvu drugu vrstu druženja, nemojte odbiti. Na pomolu je nova romansa.

Djevica

Današnja astralna kofiguracija će vaš ljubavni život danas učiniti izuzetnim. Otkrićete da je neki prijatelj, za koga niste vjerovali, potajno zaljubljen u vas. To će i u vama probuditi nove emocije i vrlo moguće je da se dogodi nova romansa. Prepustite se slobodno, ovo bi mogla biti velika prekretnica za vas.

Vaga

Ako volite rizike i izazove, danas ćete uživati u astralnoj konfiguraciji. Ako ako ste neko ko radije bira mirnu luku, sigurnost i izvjesnost, postavite granice i povucite se. Ovaj dan je pun uzbuđenja. Nađite najbolji način da se izborite sa njim. Neko specijala osoba ukoro dolazi na vaš put.

Škorpija

Neko u vašoj neposrednoj okolini nije najsrećniji zbog vaših uspjeha na ljubavnom planu. Moguće je da govori neke neistine o vama, kako bi narušio vaš kredibilitet kod vama značajnih ljudi. Nastojte da što pre otkrijete o kome se tačno radi i da tu osobu jednom za svagda uklonite iz vaše blizine. Što pre, tim bolje.

Jedini horoskopski znak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Stijelac

Danas nailazite na izvestan problem u vašem partnerskom odnosu koji svakako želite da razrešite uz pomoć voljene osobe. Moguće je da je potrebno da neko od vas dvoje promeni nešto u ponašanju. Raspoloženi ste da to učinite, jer znate da je za opšte dobro. Ako ste još uvek singl, danas ćete intenzivno razmišljati o stabilnoj vezi.

Jarac

Ako još uvijek tragate za ljubavlju, trenutno niste zadovoljni izborom potencijalnih partnera. Potrebno vam je još malo strpljenja i optimizma. Oni koji su u vezi bi mogli da se odluče na zajednički život. Pokušajte da pametno organizujete svoj privatni život, ali najbolje pustite neka sve ide svojim tokom i nemojte se bez potrebe opterećivati. Zadržite vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Ovog dana osjećate potrebu da se odvojite od voljenog bića i razmišljate o vašem emotivnom odnosu. Trenutna veza vas pomalo opterećuje i “guši”. Zabrinuti ste zbog neizvesne budućnosti i zbog toga što u partneru ne vidite nikakvu podršku. Ne bi bilo loše da manje krivite partnera, a više radite na svom unutrašnjem miru.

Ribe

Ako želite da izbjegnete da vas danas pogodi Kupidonova strijelica, moraćete da se prikrijete. Možda ćete morati da se suočite a nekim ko je bio u poteri za vama u prošlosti. Nemojte da vas to previše uznemiri. Neki ljudi nikad ne odustaju. Važno je da vi budete jaki i stabilni.

Izvor: Horoskopius

Recent Posts