dnevni

Dnevni horoskop: Blizance loži nevaljala avantura, Djevica na ivici

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za danas:

OVAN

Svoj ljubavni život ste detaljno osmislili pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako vi želite. Previđate da nije lako predvidjeti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

BIK

Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tjera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

BLIZANCI

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda.

RAK

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vrijeme kojim raspolažete daje vam sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

LAV

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mjere. Svojim prisustvom nećete uspjeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških riječi. Zauzmite stav i bez puno riječi saopštite šta imate.

DJEVICA

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvjesno vrijeme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Počeo je Ramazan, mjesec posta: Ovo je najvažniji period za muslimane

VAGA

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumijevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite.

ŠKORPIJA

Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.

STRIJELAC

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

JARAC

Osjećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, prijeti da postane štetna po vas. Ako se na vrijeme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

VODOLIJA

Vaše prisustvo je poželjno na svakom okupljanju. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti priliku i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

RIBE

Bliži se trenutak realizacije nekih projekata, kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbjegavajte prečice.

Izvor: novosti.rs

Recent Posts