Dnevni horoskop: Biku sreća pada s neba, Blizanci da se paze

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za danas.

OVAN

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe, kojom vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, treba vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

BIK

Novcem koji dobijate ne možete da pokrijete sve rashode. Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz obezbedite sopstvenim snagama. Pružite šansu prijateljima, jedan od njih vam može predložiti sjajno rešenje koje vi sami ne vidite.

BLIZANCI

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

RAK

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici morali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer je voljena osoba, možda, neutešno usamljena.

LAV

Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali prijateljima. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

DJEVICA

Nemate razumjevanje za voljenu osobu, pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.

VAGA

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je posljednji trenutak da promjenite te odnose.

ŠKORPIJA

Suočeni ste s ponudom koju želite, ali je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite poziciju.

STRIJELAC

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rješite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.

JARAC

Očekuju vas zadaci koji vas teraju da izađete iz ustaljene rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi olakšanje jer ste uspešni.

Od sjutra u Crnoj Gori INTERNET APOTEKA: Evo kako da je KORISTITE

VODOLIJA

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

RIBE

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

(Novosti)

Recent Posts