zvijezde

Dnevni horoskop: Bik da stisne zube, Djevica će progledati

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za danas:

OVAN

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osjećaj da vas niko ne razumije i ne primjećuje vašu žrtvu, za koju vjerujete da je prevelika. Loš osjećaj je trenutno neraspoloženje pa nemojte zbog toga povlačiti poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

BIK

Tranziti ukazuju na mogućnost da uđete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

BLIZANCI

Danas su moguće neočekivane porodične napetosti, i to najvjerovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vijest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao.

RAK

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osjećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

LAV

Promjenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa partnerom. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete poraženi.

DJEVICA

Sve što znate je to da vam je potrebna promjena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti.

VAGA

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru.

ŠKORPIJA

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao zbog vašem zalaganja već je presudio faktor sreće.

TITO PRODAO MEČ NJEMCIMA ZA 700 MILIONA MARAKA: Josip Broz namestio poraz Jugoslavije na Mundijalu kako bi izbegao bankrot. Misterija o kojoj se i danas vodi rasprava! (VIDEO)

STRIJELAC

Osjećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osjetiti povećanu tenziju koja je rezultat promjena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

JARAC

Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Neophodan vam je odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora – izbor.

VODOLIJA

Pred vama je lijepa poslovna ponuda koju ste jako želeli, ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svjesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobjedu.

RIBE

Sva vaša pažnja je usmjerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promjene. Ne bježite od problema, odlučno krenite u susret promjenama.

Izvor: novosti.rs

Recent Posts