DIJETE KOJE SVI ZNATE! Evo kako danas izgleda ”Bambika”, nekadašnje zaštitno lice Plazma keksa (FOTO)

Kako je jednom prilikom izjavila za medije, njeni roditelji uspeli su od novca koji je dobila kao zaštitno lice plazma keksa otvore optičarsku radnju u Kikindi i pokrenu sopstveni biznis.

Prošlo je skoro 20 godina otkad je Aleksandra Nedošan iz Kikinde, u konkurenciji od 2.000 djevojčica, izabrana za zaštitno lice omiljenog keksa u djece i odraslih u Srbiji i regionu ”Plazme”.

Aleksandra Nedošan je 1999. godine izabrana za zaštitno lice “Plazme”, a 16 godina kasnije priča kako je sve počelo. Ona je imala djetinjstvo drugačije od druge djece. Dok su se djevojčice igrale lutkama, ona je snimala reklame.

Hiljade i hiljade mališana odrastalo je uz popularni keks sa čije se kutije smeškala simpatična plavokosa djevojčica, koja je izrasla u talentovanu djevojku i pravu ljepoticu.

Bambi,plazma, bambi…Volimo plazma keks moja mama , moj tata i ja 🙂

Posted by Aleksandra Bambika Nedosan on Wednesday, March 18, 2015

Bila druga i ujedno i poslednja djevojčica koja je krasila kutiju najpoznatijeg keksa. “Bambi dijete” je bila sve do 2006. godine, a da više nije zaštitno lice ove kompanije saznala je iz novina. Ona kaže da je tog dana bila veoma tužna.

🌹

Posted by Aleksandra Bambika Nedosan on Monday, July 29, 2019

Popularna “Bambika”, kako je većina komšija i dan danas zove, bila je “plazma dijete” sedam godina i kaže da joj je za sve to vrijeme prijala pažnja, ali da se zahvaljujući roditeljima nije uobrazila.

Posted by Aleksandra Bambika Nedosan on Saturday, August 20, 2016

– To je za mene i za druge djevojčice bilo lijepo druženje i igra. Kasnije, kada sam snimala reklame i kada su me fotografisali za kalendare, postala sam svjesna uspjeha – priča “Bambika” dodajući da je redovno od kompanije “Bambi” dobijala poklone i slatkiše, a nisu, dodaje, zaboravljali ni njene rođendane.

Za rođendane, Božić, Vaskrs, iz kompanije su joj slali po 50 kilograma slatkiša, a ona ih je nesebično uvijek dijelila drugoj djeci.

🌬

Posted by Aleksandra Bambika Nedosan on Wednesday, October 26, 2016

Kako je jednom prilikom izjavila za medije, njeni roditelji uspeli su od novca koji je dobila kao zaštitno lice plazma keksa otvore optičarsku radnju u Kikindi i pokrenu sopstveni biznis.

Ova ljepotica se pojavila se i u spotu kikindske grupe “Vayna con Trios” za pesmu “Lavirint”.

(srbijadanas)

 

 

Recent Posts