cokolada i vino

Dan zaljubljenih u znaku čokolade i vina: Manifestacija Čokolada&Vino uskoro u Delti

U podgoričkom šoping molu Delta City tokom vikenda 13. i 14. februara biće održano treće izdanje manifestacije Čokolada&Vino, koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Posjetiocima će se predstaviti proizvođači i distributeri čokoladnih proizvoda i vina.

„Želja nam je da i ovog puta posjetiocima pružimo priliku da se u prijatnom, tematski dekorisanom prostoru upoznaju sa kvalitetnom ponudom izlagača, upoznaju sa jedinstvenim spojem čokolade i vina, degustiraju proizvode uživajući u pratećim sadržajima, ali i kupe proizvode koji im se najviše dopadnu. Biće to odlična prilika i da se pronađe lijep poklon za Dan zaljubljenih jer je poznato da se čokolada i vino savršeno uklapaju sa emocijama i romantikom. Pozivamo sve zaniteresovane proizvođače i distributere čokolade, čokoladnih proizvoda i vina da iskoriste priliku da svoju ponudu prezentuju na ovom jedinstvenom događaju koji je u oba svoja pređašnja izdanja izazvao zaista veliko interesovanje posjetilaca“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Informacije o uslovima učešća na manifestaciji mogu se dobiti pozivom na tel: 069 38 38 58 ili putem mail adrese [email protected].

Recent Posts