fudbaler

DA SE NAJEŽIŠ! Fudbaler Partizana poslao Dukiju dres sa SNAŽNOM PORUKOM koja gađa pravo u srce! (FOTO)

Dušan Todorović, četvorogodišnji dječak koji se nalazi na liječenju u Barseloni, dobio je poklon od svog idola – fudbalera Partizana Nemanje. R Miletića.

Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji se trenutno nalazi na liječenju u Barseloni, iznenadio je španske ljekare kada je zbog fudbalera Partizana odbio ponudu da ga posjete svetski asovi Mesi, Pike, Buskets…

Maleni Duki nije želeo da vidi Mesija, već svog idola Nemanju Miletića.

Nažalost, i pored velike želje fudbaler Partizana zbog obaveza u klubu ne može da posjeti svog drugara, ali je našao način kako da ga obraduje.

Naime, Sergej Trifunović je otkrio da je Nemanja poslao dres Dukiju u Barselonu.

“Budi jak i ne daj se, tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobijediti i u najtežoj životnoj borbi. Vjerujemo u tebe, voli te tvoj Nemanja”, napisao je na dresu Miletić.

Podsjetimo, slučaj Dušana Todorovića podigao je cijelu Srbiju za noge. Mali Duki je postao jedna od glavnih tema u zemlji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti. Uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije, u poslednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život.

Kurir

Recent Posts