Da li je ovo najseksi stjuardesa na svijetu? Ruska ljepotica je očarala cio svijet svojim izgledom (FOTO)

Kada pomislite na stjuardesu sigurno vam je u glavi prelijepa žena sa savršenom frizurom, šminkom i odjećom, a čini se da je Polina sve to, i mnogo više.

Besprekoran izgled i osmijeh su obavezna oprema svake stjuardese koje su poznate po svojoj ljepotii ljubaznosti, a Polina Smetanina iz Rusije proglašena je za najljepšu među koleginicama.

https://www.instagram.com/p/BZJPvf7ljet/

Ona se “probila” na sam vrh ostavivši iza sebe na stotine prijavljenih žena od kojih je njih 19 ušlo u uži izbor. Polina dolazi iz Rusije, a porjeklom je iz Tomska koji je najstariji grad u Sibiru. Preselila se pre nekoliko godina u Moskvu gde živi sa svojim mužem.

#новый#орёлстальной#именовалиДерунов#RRJ100

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Nakon što je pobjedila na izboru za najljepšu stjuardesu 2017. godine, radnica Aeroflota dobila je i globalno priznanje za njenu ljepotu.

Kako bi pobjedila morala je da prođe takmičenje u talentima kao i “pitanje i odgovor” dio. Uspjela je da pobjedi i osvoji krunu za koju se prvobitno prijavilo 937 takmičarki.

#бизнескласс#летим#добропожаловатьнаборт

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Takmičarke su morale da pokažu njihove talente, ali i da pobjede u iznošenju podataka i priča o avijaciji.

Polina je dobila i najviše glasova od samih konkurentkinja, a takmičarke nisu morale kao na klasičnom izboru za najljepšu ženu da se skidaju u kupaće kostime.

#nature#tenderness#kolomenskiipark

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Prema izveštajima medija, organizatori su smatrali da bi takav defile bio bez ukusa i neprikladan za stjuardese pa im je mačiji hod, koji viđamo na izbog za Mis, bio zabranjen.

Ovo nije jedino odstupanje od klasičnog izbora. Naime, glasovi su bili podjeljeni na deo koji daje žiri i deo koji daju druge učesnice.

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Polina je rekla kako se odlučila za posao stjuardese jer je on tako misteriozan i nerealan, a da je lijepa zato što voli svoj posao i to se odražava na njen izgled.

PAKAO U KALIFORNIJI (POGLEDAJTE VIDEO)

-To se odražava na moje emocije, lice, na sve. Naravno, pored toga ja se bavim i fitnesom. Ali, tajna moje ljepote je ljubav, rekla je Polina.

#моесчастье наше лето))

A post shared by BEST(i)ya (@bestiya48) on

Ukupan broj prijavljenih stjuardesa iz Rusije, Kazahstana, Belorusije, Litvanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja bio je 937, a od toga je 18 ruskih stjuardesa i jedna iz UAE ušlo u uži izbor.

(Telegraf.rs)

Recent Posts