Čvrsta i postojana ljubav: 4 idealne astro kombinacije

Postoje horoskopski znakovi koji su idealan par, kažu astrolozi.

A mi vam donosimo četiri idealne astro kombinacije čija je ljubav čvrsta i postojana i odličlno se uklapaju i slažu.

Oni idealno odgovaraju jedno drugom i dopunjavaju se.

OLGA DANILOVIĆ KAO DIJETE SLAVNOG OCA: Izborila sam se da sam Olga, a ne samo kćerka Saše Danilovića

Rak i Škorpija

Ova dva znaka savršeno se dopunjuju, premda su na prvi pogled totalno različite ličnosti. Zašto ipak funkcionišu zajedno? Oslanjaju se jedan na drugoga kad jedan od njih oslabi. Osim toga, imaju jednake ciljeve i oboje vole i žele dugotrajne veze.

Ovan i Strijelac

Životna radost ova dva horoskopska znaka čini ih savršenim ljubavnim parom. Stalno se međusobno zasmijavaju, te planiraju zajedno zabavne stvari koje stalno i stalno donose svježe vjetrove u vezu.

Djevica i Jarac

Oba ova znaka jako su ambiciozna i pomalo introvertna. Doduše, treba im malo vremena da se otvore i opuste, ali kad se to dogodi – zauvijek čine savršeni tim. Njihov tajni recept: jako su otvoreni i imaju puno povjerenja jedno u drugog.

Blizanci i Ribe

Rođeni u znaku Ribe vrlo su osjećajne osobe, a Blizanci su saosećajni. Ovaj drugi ima puno razumijevanja za potrebe drugih ljudi. Ribe nemaju srama i ne boje se pokazati svoju ličnost. Blizanci donose logične odluke u vezi, te su uvijek tu za svog partnera. Svako ispunjava potrebe drugoga – zbog toga je njihova veza fenomenalna, piše Glossy.

Recent Posts