CUE Podgorica najbolji poslovni hotel u Crnoj Gori

CUE Podgorica najbolji poslovni hotel u Crnoj Gori 2021

Prestižna International Travel Awards, nagradila je CUE Podgorica za Najbolji poslovni hotel u Crnoj Gori 2021 (Best Business Hotel in Montenegro 2021). Među 4,500 nominovanih, našli su se predstavnici turističke i hotelske industrije iz više od 50 zemalja svijeta, a priznanja je dobilo 150 pobjednika u raznim kategorijama. International Travel Awards priznaju izuzetna dostignuća u pružanju dosljednih, izuzetnih iskustava u svjetskoj industriji luksuznog ugostiteljstva.

Priznanje International Travel Awards osmišljeno je u čast najboljih djelatnika u turizmu i hotelijerstvu širom svijeta, sa ciljem da prepoznaju i nagrade najbolje na globalnom, kontinentalnom i lokalnom nivou. Selekcija je vršena u turističkim zajednicama i kompanijama, hotelima, vilama, odmaralištima, tematskim parkovima, atrakcijama i sl., a na osnovu postojećih ocjena gostiju, tj. putnika.

„U ovoj izazovnoj godini, biti nagrađen je ogromno priznanje za trud i predanost. Da bi se dobilo jedno ovakvo priznanje, hotel mora briljirati na svim nivoima. Tokom petogodišnjeg postojanja možemo se pohvaliti brojnim nagradama, koje nam uvijek daju podstrek da budemo još bolji i ispred svog vremena, postavljajući trendove u hotelskoj industriji. Hotel CUE Podgorica će nastaviti sa unapređenjem vrhuske usluge, društvenom odgovornošću, tehnološkim i drugim značajnim inovacijama, jer želimo da pružamo nezaboravno i uzbudljivo iskustvo našim gostima”, naglašava Jelena Ognjenović, generalna menadžerka CUE Podgorica.

U žiriju se našlo 46 predstavnika iz isto toliko zemalja, uglavnom predstavnika nacionalnih turističkih organizacija i hotelske industrije. Svako od odabranih sudija donosi dugogodišnje iskustvo, vještine i entuzijazam koji je neophodan za odabir, promociju i predstavljanje učesnika na međunarodnoj sceni. Tim žirija proveo je ogromno vrijeme pregledajući svakog nominovanog predstavnika, kako bi se prava kompanija izabrala za pobjednika.

CUE Podgorica je nedavno nagrađen prestižnom Haute Grandeur Global Awards u četiri izuzetne kategorije: Najbolji Bed and Breakfast (noćenje sa doručkom) hotel na globalnom nivou, Najbolji ekološki (Eco-friendly) hotel u Evropi, Najbolji urbani hotel u Evropi i Najbolji biznis hotel u Crnoj Gori za 2021. godinu.

Recent Posts