Čitateljke reaguju: OVO su najljepši na Mundijalu

Na MONDO listu najseksi fudbalera koji su nastupili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bilo je mnogo reagovanja. Pojedine čitateljke su već reagovale, evo i nastavka.

“Čekajte, imam primjedbe na ovu vašu listu”, glasila je jedna od mnogih primjedbi na listu najseksi fudbalera koju su sastavile koleginice iz sve tri redakcije MONDA (Beograd, Podgorica, Banjaluka).

Bio je to jedan od težih zadataka, kako su samo više puta izgovarale i huktale… Bilo je tu i rasprava, preglasavanja, ali su se nekako našle na tih 11 odabranih. Međutim, mnoge žene-čitateljke MONDA nisu bile zadovoljne listom.

Pojedine su poslale svoje liste, druge su obećale da će “čim nađu vremena sastaviti svoju, jer ipak je riječ o mnogo fudbalera…”.

Jedna od tih ophrvanih poslom – Tanja T. –  shvatila je ovo veoma ozbiljno. Iako je fudbal apsolutno ne zanima (što nam je rekla u propratnom mejlu), prvi put u životu je pomno pratila utakmice. Tačnije, početke utakmica kako bi gledala predstavljanje fudbalera. Čak je svog supruga natjerala da joj, posle prve faze Svjetskog prvenstva vrati SVE utakmice na početak.

Pazite, riječ je o 48 utakmica!!!

Posle, zaista, mukotrpnog “istraživanja”, gledanja utakmica, akcija, ali i Instagram profila fudbalera, ova čitateljka MONDA je konačno poslala svoju listu najseksi fudbalera na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Njen “dodatni” ugao gledanja je da ih je zamišljala u odijelima. Mada, priznaje da joj je vilica “pala” kada je par puta vidjela momke na plaži, sa “pločicama”.

11. Martin Kaseres (Caceres)
Tim: Urugvaj
Godine: 31
“Sigurna sam da namjerno nosi uzak dres. Mislim, i vi biste ga nosili da imate taaaaakvo tijelo. I ta crna kosa vezana u rep… Ostavljam vam mašti na volju”.

10. Romelu Lukaku

Tim: Belgija
Godine: 25
“Mješavina snage, brzine, tehnike i pameti na terenu. On jednostavno ima širu sliku… hm… sexy, sexy, sexy”.

9. Luka Milivojević
Tim: Srbija
Godine: 27
“Nije to što je naš, ali samo bacite pogled na te smeđe oči i taj divni osmijeh i shvatićete zašto je na listi. Pozitivni momci su uvijek in”.

8. Matijas (Mathias) Jorgensen
Tim: Danska
Godine: 28

“Oko njega sam se dvoumila. Mislim, kada sam ga ugledala, (a, to je je bilo prvi put dok sam ih
guglovala) nisam bila sigurna da je fudbaler. Nesporno da je zgodan mada mi je više ličio na frontmena nekog poznatog pop benda za kojim djevojčice luduju. A onda sam ga videla na terenu kako je zatresao mrežu Hrvata (nisam pristrasna ali se tako desilo) već na startu utakmice iako je odbrambeni igrač. Mjesto na listi mu je tada bilo obezbijeđeno”.


7. Rafael Markez (Rafael Marquez)
Tim: Meksiko
Godine: 39

“Iako nekim fudbalerima može da bude tata, on i dalje ‘pleše’ po terenu. Da li ste ga vidjeli u odijelu?
Neodoljiva varijanta. Kao da je maneken reklame za ono ‘piće za muškarce ne za dječake’. Nažalost, pročitala sam da ovaj zgodni Meksikanac ima ozbiljan problem sa zakonom. Sumnja se da je povezan sa kriminalcima. Da li to treba da ga diskvalifikuje sa liste najzgodnijih? Paaaaa… moguće… ali dok se ne dokaže krivica ‘držaću ga na oku’ i dati mu mjesto broj 7”.

6. Vilijams Trust Ekong (William Troost Ekong)
Tim: Nigerija
Godine: 24
“Nigerijski tim zovu Super Orlovi. Za mlađanog Vilija dovoljna je samo jedna riječ – SUPER!”

5. Rui Patrisio (Patricio)
Tim: Portugal
Godine: 30
“Šta reći za ovog portugalskog golmana osim vruće, vruće, vruće… Zamislite samo da ste ona lopta… pasti mu u ruke , na ruke, kroz ruke… uf… kako god…”.

Day off 🙏

A post shared by Rui Patricio (@rpatricio1) on

4. Maja Jošida (Maya Yoshida)

Tim: Japan
Godine: 29

“Ovog atraktivnog igrača zovu i ‘stijena japanske odbrane’. Teško se kod njega prolazi, a kad prođeš on je uvijek uz tebe, kraj tebe, osjećaš njegov dah na vratu. Lijepo”.

3. Olivije Žiru (Oliver Giroud)
Tim: Francuska
Godine: 31
“Taj čovjek ima stila! Za one koji imaju ‘modno oko’ to se vidi još dok čeka u redu da izađe na teren iako je samo u dresu. Ako mi ne vjerujete komp u ruke i pogledajte njegove fotke iz ‘vanfudbalskog’
života. A onda taj čovjek izađe na teren i magija počinje. Odgledah sve utakmice francuske
reprezentacije. Nekom je Bog dao baš mnooogo!”.

Najveće slabosti horoskopskih znakova

2. Ruben Loftus Čik (Ruben Loftus Cheek)

Tim: Engleska
Godine: 22
“Kuvala sam kafu dok su predstavljali reprezentaciju Engleske. Onda sam čula to ime i okrenula se da pogledam kome su tako seksi ime roditelji nadjenuli. Iskipje mi kafa! On je definitivno broj 1, pomislih. Mislim da su to shvatili i ostali koji su se nalazili sa mnom u prostoriji, počev od moje najbolje drugarice, njenog dečka i mog supruga. Izgleda da mi je reakcija ipak bila pretjerana pa mi je suprug malo ljubomorno dodao da muškarac, valjda, mora da ima jos neke osobine sem fizičkog izgleda, stila, tehnike, brzine, pameti za takvu moju reakciju. Nasmijah se i pomislih: ‘Pa dušo, za takvog koji ima sve sam se udala!’. Ali, eto njemu za ljubav pokušah da dokažem da ću sigurno pronaći još jednog koji ima sve. I nakon duge potrage, istraživačkog novinarstva i neprospavane noći – pronađoh ga!”.

Last few days at home 🐶

A post shared by Ruben loftus-cheek (@rubey_lcheek) on

1. Mats Humels (Hummels)

Tim: Njemačka
Godine: 29
“Ne samo da je crn, zgodan, tamnih očiju, širokih ramena, lijepog osmijeha već je i filantrop. Ambasador je UNICEF-a i odvaja dio svoje plate kako bi pomagao djeci sa posebnim potrebama. Takav zaslužuje prvo mjesto!”.

✈️ Istanbul 🎮

A post shared by Mats Hummels (@aussenrist15) on

(Mondo)

Recent Posts