Kevin Spejsi Beograd

ČIM JE TO ČUO KUPIO JE KARTU I DOŠAO U BEOGRAD Mislili smo da je Spejsi u Srbiji zbog glume, kad ono… NEŠTO MALO, TEČNO I JEDNOSTAVNO

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi pre tri dana je došao u Beograd, a razlog je pomalo neobičan. Iako su mnogi mislili da u Srbiji snima tajni projekat, kako saznajemo Kevin Spejsi je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

Kako “Blic” saznaje, Kevin Spejsi u Srbiji nema poslovni angažman, već je došao kada je na prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

Naša ekipa uslikala je glumca zajedno sa menadžerom Evanom Lovenstajnom, koji mu sve vreme pravi društvo, ali on nije želeo da daje izjave.

– Ne, ne, ne želim ništa da govorim – rekao nam je glumac prije nego što je ušao u lift.

Njegov menadžer nam je samo kratko poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spejsi neće davati izjave. Ipak, ono što je nevjerovatno u celoj priči o njegovom dolasku jeste razlog.

– Prije dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio je da svrati u Srbiju i lično se uvjeri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati – kaže naš izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

– Nakon što je rezervisao najveći apartman, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvijezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

Kratak vodič kroz podgoričanizme

Kako saznajemo, nakon što je posetio Narodno pozorište, Kevin se sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored rijeke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka, ponovo se upustio u upoznavanje Beograda.

– Kevin Spejsi će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gdje ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lijepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sledeći put na duže vrijeme – dodaje naš izvor.

Podsećanja radi, on je pravi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave “San letnje noći”. Srpski glumci su bili oduševljeni i za “Blic” ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći.

Holivudska zvezda posjetila je u Beogradu i nekoliko galerija i izložbi u centru grada.

(blic)

 

Recent Posts