CECA PROGOVORILA O OPERACIJI: Evo zbog čega je pjevačica drastično smanjila grudi!

Svetlana Ceca Ražnatović dugo je razmišljala o smanjivanju grudi, a ovu intervenciju je u strogoj tajnosti uradila prije dvije nedjelje. Folk diva je drastično smanjila grudi, i to iz estetskih razloga.

“Ceca nikada nije krila da je hirurškim putem povećala grudi. Ona smatra da žena treba da čini za sebe sve što je čini srećnom i zadovoljnom, naravno, u granicama normale. Posljednjih nekoliko mjeseci često je razmišljala o tome da smanji grudi. Ona nema nikakvih zdravstvenih problema, već je to učinila isključivo zbog vizuelne estetike. Krajem januara je posjetila jednu kliniku gdje je operacija urađena, a ona se odlično osjeća. Ona je drastično smanjila grudi i bićete iznenađeni kada je budete vidjeli u javnosti. Ona je prezadovoljna kako sada izgleda”, kaže izvor blizak folk divi.

Ceca je povjerenje ukazala jednoj beogradskoj klinici, a pjevačicu je operisao čuveni brazilski doktor. Ceca kaže da se dobro osjeća i da operacija nije bila komplikovana.

“Jednostavno je došlo vrijeme za promene. Željela sam drugačiju estetiku, promjenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osjećam se sjajno i baš ovako sam željela da izgledam”, rekla je Ceca .

NIJE MOGLA DA PODNESE: Kada sam se kući vratila iz porodilišta, zatekla sam kako se moja svekrva…

Podsjetimo, Ceca je 2012. godine već jednom smanjivala grudi, i to zbog zdravstvenih problema.

“Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam prije svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je prije svega bilo važno da riješim zdravstveni problem”, rekla je tada Ceca.

(Blic)

Recent Posts