Budvanska rivijera vas poziva na: Odmor koji ste zaslužili

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je specijalnu kampanju pod nazivom „Odmor koji ste zaslužili“ sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost zasluženog odmora nakon pandemije korona virusa.

Uz specijalne promotivne cijene i pogodnosti za boravak djece, ovom kampanjom takođe se žele istaći prostranost, prirodno zelenilo i blizina mora kod svih hotela HG „Budvanska rivijera“, jer je u takvim uslovima moguće bez problema održavati propisanu fizičku distancu i poštovati mjere Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort „Slovenska plaža“ i ovog ljeta pravi izbor. „Slovenska plaža“ otvara svoja vrata 8. juna, a boravak se može rezervisati po promotivnoj junskoj cijeni već od 28 eura.

Hotel “Aleksandar” u Budvi ostaje i dalje top destinacija za porodični odmor na samoj obali mora – idealan za sve koji traže komforan smještaj, visok kvalitet usluge, kao i uslove za rekreaciju. Boravak u hotelu “Aleksandar” tokom juna mjeseca je moguće rezervisati po promotivnoj cijeni već od 32 eura. Hotelska plaža sa obezbijeđenim plažnim mobilijarom je novina u ponudi ovog hotela.

Turska uspostavlja letove prema 40 zemalja: U Hrvatsku i Srbiju od 15. juna, u BiH i Crnu Goru od 22. juna

Osim hotela u Budvi, 18. juna sa radom počinje i hotel “Castellastva” u Petrovcu. U prelijepom prirodnom ambijentu borova i maslinjaka, hotel “Castellastva” pruža izrazitu toplinu, udobnost i odmor koncipiran po želji gosta. Hotel posjeduje i hotelsku plažu u samom centru petrovačke gradske plaže. Specijalna junska cijena iznosi 32 eura po osobi.

Jedan od najljepših hotela na Jadranu, hotel „Palas“ u Petrovcu predstavlja jedinstven izbor za odmor, daleko od kuće, a opet u svojoj kući. Njegovane zelene površine, hotelska plaža, otvoreni bazen, moderan wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom i teretanom, izuzetna gastronomska ponuda, samo su neki od sadržaja koji ovaj hotel čini najatraktivnijim izborom za odmor. U junu mjesecu, boravak u hotelu „Palas“ moguće je rezervisati po cijeni već od 33 eura.

Ono što posebno izdvaja hotele u okviru Hotelske grupe jeste njihova lokacija na samoj obali mora sa ponudom hotelskih plaža na kojima je obezbijeđen plazni mobilijar kao i prostranost i udobnost hotelskih sadržaja.

S obzirom na značajnu ulogu online komunikacije i prodaje koja je kulminirala tokom pandemije korona virusa, najpovoljnije uslove za rezervisanje individualnih aranžmana ovog ljeta, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ ponudiće preko web sajta www.hgbudvanskarivijera.com.

“Radujemo se što ćemo vas ugostiti u hotelima “Budvanske rivijere” na najatraktivnijim lokacijama Crne Gore i Mediterana. Naša zemlja je od 24. maja zvanično prva #coronafree evropska država a mi smo preduzeli sve neophodne mjere da vam obezbijedimo siguran i bezbrižan odmor koji ste zaslužili”, poručuju iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Recent Posts