muskarac-udaja

Budite oprezne: Za ovakvog muškarca ne želite da se udate

Mnoge djevojke maštaju o tome da se udaju za muškarca u koga su se zaljubile. Međutim, postoje mladići s kojima bi se u braku provele kao bos po trnju.

Iako savršen muškarac ne postoji, prije nego što stupite u brak, trebalo bi da budete sigurni da će vas ta osoba voljketi i podržavati u svemu što radite. Nekim muškarcima zrela, ozbiljna veza jednostavno nije u krvi, pa ih je bolje izbjegavati, naročito ako sanjate o srećnoj i skladnoj porodici.

1. Muškarci koji vole da eksperimentišu: Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često mijenjaju partnerke jer na taj način zadovoljavaju svoj ego. Vi ćete mu biti samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni pomisliti. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s brojnim djevojkama.

2. Muškarci koji su emocionalno povrijeđeni: Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emocionalnog bola koju su osjetili u prethodnoj vezi nisu pogodni kandidati za brak. Oni će i u vašu vezu unijeti nezadovoljstvo, a ako s takvom osobom započnete razgovor o braku, otvoreno će vam reći da vaša priča vjerovatno neće opstati.

Frizura otkriva kakvi ste u krevetu

3. Muškarci koji su previše fokusirani na svoju karijeru: Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele da se ostvare u karijeri uvijek stavljaju na prvo mjesto. Njima je primarni fokus napredovanje na nivou organizacije i uvijek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih finansijskih dobitaka. Voli li svoj posao više od vremena koje provodite zajedno, neće vas učiniti najsrećnijom suprugom.

4. Muškarci koji nisu preboljeli svoje bivše: Ovi muškarci nisu ni za vezu, a kamoli za brak. Konstantno su opsjednuti svojim bivšim djevojkama i vaš odnos upoređuju sa odnosom koji su imali u pređašnjoj vezi. To će izazvati probleme u vašem odnosu koji neće imati svijetlu perspektivu sve dok on ne odluči da izađe iz prošlosti i okrenuti se budućnosti.

5. Muškarci koji bježi od odgovornosti: Ako ste u vezi sa muškarcem koji bježi od obaveza, takav muškarac sigurno vas nikad neće zaprositi. Oni uživaju u izlascima, večerama i druženjima s vama, ali spomenete li mu brak, pobjeći će glavom bez obzira.

Izvor: Nezavisne

Recent Posts