BRUKA bahate klinke! (FOTO, VIDEO)

Njena poznata mama je privedena jer je dala mito – POLA MILIONA DOLARA da je upiše na koledž: “A, nije joj se studiralo…”

Ljepotica pred vama je ćerka glumice Lori Lohlin, jutjuberka Olivija Džejd Đanuli.

Njena mama je uhapšena ove nedjelje, zajedno s glumicom Felisiti Hofman, u policijskoj akciji u okviru koje je otkriveno “40 bogataša koji su mitom kupovali djeci mjesta na prestižnim koledžima”.

Obje glumice su puštene uz kauciju od milion, odnosno 250.000 dolara, a sada se u američkoj štampi i na društvenim mrežama otkrivaju zanimljivi detalji… poput onog da Olivija Džejd UOPŠTE nije htjela da ide na koledž!

Devetnaestogodišnja YouTube zvijezda je prošle godine postala brucoš na Univerzitetu u južnoj Kaliforniji, za šta su njeni roditelji platili POLA MILIONA DOLARA mita! “Upala je” zahvaljujući mitu, naravno, ali zvanično – dobila je stipendiju veslačkog tima.

Ubrzo po objavljivanju vijesti da je njena “školarina” koštala više nego ostalih, legalno upisanih studenata, krenule su prozivke kolega na društvenim mrežama. Prvo su citirali njenu izjavu od prošle godine: “Faks me baš i ne zanima, zanima me provod”.

“Divno, ova osoba je zauzela nečije mjesto”, glasi samo jedan u moru tvitova o “bahatoj, bogatoj ku*ki kojoj su roditelji platili da bude neko i nešto”.

Nestašni “Anđeli”! (FOTO)

Olivija je prošle godine na svom YouTube kanalu, posle objave da ide na koledž, rekla “Ne znam koliko ću imati vremena za predavanja. Ali, pričaću s dekanom, i svima i potrudiću se da balansiram obveze. Ali, ne želim da propustim ni žurke…“. Ubrzo po objavljivanju snimka morala je da se izvinjava, jer su je pratioci nazvali neodgovornom i razmaženom.

(Kurir)

Recent Posts