Braco ”iscjeljitelj”, liječi pogledom za pare

Austrijski mediji objavili su članak o poznatom Braci sa Srebrnjaka, odnosno o Josipu Grbavcu, za kojeg neki smatraju da ima posebne iscjeliteljske moći.

Tako je portal Kosmo.at napisao kako je nevjerovatno da Braco zarađuje 7.000 eura dnevno i to samo svojim pogledom te kako se radi o unosnom i jednostavnom poslu.

Na portalu piše kako je Hrvat koji ima poseban dar stoji na pozornici, ne radi ništa i samo gleda publiku, proteklog vikenda posjetio Beč.

“Tom su prilikom u Vozendorf pokraj Beča došli ljudi iz Austrije, Hrvatske, Poljske i Slovačke, a većinom se radilo o ženama starim oko 50 godina. Neki su posjetioci ispričali da su kroz njegove oči osjetili “ljubav Isusa Hrista”, a među publikom su kolale priče da je Braco izliječio ljude od astme i nekih drugih bolesti. Kada je Braco došao na pozornicu, gledao je u publiku tri minute i 47 sekundi, a zatim se okrenuo i napustio dvoranu piše Kosmo.at.

Mnogi su tokom tih, nešto više od tri minuta, plakali, drhtali i gotovo se onesvijestili.

DESET stvari koje treba da uradite prije 10 ujutru

Pojedinačna ulaznica koštala je 10 evra. Matias Kamp, portparol Brace, izjavio je kako on dolazi na događaje samo po pozivu.

“Braco prihvata one pozive gdje očekuje da će biti puno ljudi, prilagodio je život dijeljenju svoga dara. Ne fokusira se na izlječenje, već na poboljšanje nečijeg života”, rekao je.

(Index.hr)

Recent Posts