Blizanci probleme da zadrže za sebe, Ribe su strastvene

Pročitajte dnevni horoskop za 12. novembar

Ovan

Ne zapostavljajte partnera. Trebalo bi da napravite dogovor sa njim i da težite kompromisu. Danas je odličan dan za posao i saradnju sa drugima.

Bik

Nemojte da zapostavljate ljubavni život zato što imate puno obaveza. Sporiji ste nego inače. Nemojte da se nervirate ako druge ne zanima napredak na poslu.

Blizanci

Možete neke probleme koje imate da zadržite za sebe. Ne opterećujte se poslom. Danas je dan za zabavu i relaksaciju. Uradite šta možete.

Rak

Budite romantični danas. Svakako, ako ste slobodni, postoji mogućnost da se vrati neka osoba iz prošlosti u Vaš život. Saradnja sa drugima na poslu je jako važna, bićete zadovoljni na kraju dana.

Lav

Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Ako ste slobodni, pitajte osobu koja Vam se dopada od ranije za neki kontakt. Odličan je dan za dogovore i pregovore sa saradnicima.

Djevica

Prilično se dobro osjećate u vezi, voljeni ste. Slobodni, preko posla možete upoznati neku vedru i pozitivnu osobu. Danas je dobar dan za realizaciju nekih ideja koje imate duže vrijeme.

Vaga

Partner neće tolerisati posvećenost sebi i drugima, jer ima utisak da ga zapostavljate. Sve ide kako treba i drugi ljudi su Vam od pomoći. Iskoristite dan za saradnju novim kontaktima.

Škorpija

Imate potrebu za bavljenjem hobijem ili sportom. Slobodni, moguć je flert. Nemojte da vjerujete previše drugima. Radite sve što možete sami.

Strijelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje Vam ne odgovaraju. Ne dozvolite da vam se drugi miješaju u vezu ili obaveze koje imate.

Jarac

Sve će biti kao i obično, bez promjena. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Fokusirajte se malo više na posao.

AUTO-PUTEM DO MORA ZA SAMO 3 EURA: Putarina od Bara do Boljara po popularnoj cijeni, a prolaziće se mostom visokim 175 metara (VIDEO)

Vodolija

Sve Vam ide malo sporije nego inače. Nemate motivaciju za rad. Bavite se sportom, to će Vam prijati danas.

Ribe

Prilično ste strastveni. Ne gubite vrijeme na detaljne analize na poslu koje nisu produktivne. Uzimajte vitamine da biste ojačali imunitet.

(Mondo)

Recent Posts