Blizanci imaju višak energije, Lav previše obaveza, a ko će da putuje?

Pročitajte dnevni horoskop za 16. januar!

Ovan

Organizujte se malo bolje. Posao Vam je na prvom mestu. Imaćete podršku drugih ljudi, a odličan je dan za saradnju i dogovore.

Bik

Nervira Vas neka starija osoba sa kojom morate da radite. Potrudite se da se ne uključujete previše emotivno u poslovne aktivnosti. Ne shvatajte kritiku previše lično.

Blizanci

Dobro bi bilo da završite započete obaveze. Imate višak energije. Bićete zadovoljni prilivom novca.

Rak

Provedite vreme sa bliskim ljudima. Ne brinite previše oko posla, nego se malo odmorite. Ideje možete da ostvarite uz pomoć kolega.

Lav

Imate previše obaveza. Organizujte se bolje da biste imali vreme za odmor. Sve ide sporije nego inače, ali se ne opterećujte previše. Bolje je da budete detaljniji.

Djevica

Bavite se sportom ili makar šetajte. Usmerite se malo više na sebe. Neka mlađa osoba Vam može biti od pomoći na poslu.

Vaga

Danas nije dan za šoping. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza. Završite započete obaveze, nije dan za nove početke.

Škorpija

Moguće je kraće putovanje. Pokušajte da se drugačije organizujete ako ne ide sve kako ste zamislili. Razmislite o promenama na poslu koje bi Vam odgovarale, pa popričajte sa nadređenim o tome.

Strijelac

Nervirate se jer ste previše spori. Odradite svoje obaveze, ne morate drugima stalno da izlazite u susret. Prijatelji mogu da budu od pomoći, makar da Vam daju dobar savet u vezi sa problemima koje imate.

Jarac

Posvetite se partneru. Idite sa društvom ili voljenom osobom do grada, potrebno Vam je vreme da se opustite. Moguća je glavobolja zbog stresa na poslu.

VELIKI NIKŠIĆANIN NA RIJEČIMA I DJELU UZ SVOJ NAROD! Andrija Milošević pozvao sve ljude na molitvenu šetnju!

Vodolija

Dogovori sa kolegama mogu da budu sporiji, imaćete više prepreka nego inače. Dajte sve od sebe da obaveze završite na vreme. Platite račune, budite odgovorni.

Ribe

Distancirani ste od drugih ljudi. Nije Vam do druženja. Ne opterećujte se previše na poslu, završite samo ono što je primarno.

(Mondo)

Recent Posts