BIKOVIĆ I ĐUKA ZARATILI ZBOG LJETOVANJA U HRVATSKOJ: Čiko, a da li smijem u Ameriku ili Nemačku, oni su pobili dosta Srba?

Ovih dana vodi se žestoka rasprava na društvenim mrežama zbog toga što Srbi ljetuju u Hrvatskoj.

Miloš Biković i Vladimir Đukanović, narodni poslanik u Skupštini Srbije i funkcioner SNS, ušli su u oštru debatu na Tviteru, polemišući o tome da li narod treba da ljetuje u susjednoj državi.

FOTO: INSTAGRAM

Otkako nam je većina država sa izlaskom na more zatvorila granice zbog pandemije koronavirusa, mnogi Srbi su našli alternativu i ljetuju u Hrvatskoj. Na društvenim mrežama svakodnevno gledamo fotografije plaža Jadranskog mora, a gotovo da nema poznate ličnosti koja tamo nije otputovala na odmor. To je izrevoltiralo Đukanovića, koji je na Tviteru uputio brutalnu poruku, što je izazvala pravu lavinu reakcija, pa i Bikovićevu.

FOTO: TVITER

– Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji… Sve da vas bude sram koliko ste bezosjećajni ljudi – napisao je Đukanović. I dok su ga jedni podržali, drugi su osudili Vladimirove “kletve”, između ostalog i Miloš Biković, koji ovih dana uživa upravo u Hrvatskoj. On je pitao političara gdje bi mogao da putuje, jer to bi značilo da onda Srbi ne bi trebalo da idu ni u SAD, Nemačku, Austriju… jer smo bili i njihove žrtve.

– Čiko, da li smem sa idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gdje smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ipak poslanik pod zakletvom – napisao je Biković.

FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

Veliki broj korisnika Tvitera podržao je Miloša, međutim, bilo je i puno suprotnih mišljenja. – Evo, Miloše, ja nisam narodni poslanik pa ću ti reći: Pogrešio si. Ponizio si milione mrtvih i mučenih srpskih žrtava. Bolje se javno izvini, od srca to kažem – napisao je jedan korisnik. Na Bikovićevu opasku reagovao je i Đukanović.  – Oprostite, ne želim vam zlo. Vi ga sami prizivate odlaskom tamo. Svako ko đavola traži, dobiće ga. Toliko o tome – poručio je političar, koji je u međuvremenu isključio mogućnost komentarisanja spornih tvitova.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

 

Recent Posts