srecna zena

7 navika koje imaju srećne žene, a o kojima ne pričaju

Kada živite i dišete sreću osjećate se povezanijima sa životom. Prizemljenije i svrsishodnije. Donosimo sedam navika srećnih žena koje i vi možete početi praktikovati kako biste imali ispunjeniji, bolji i ljepši život.

 

  • One stavljaju sebe na prvo mjesto. Njima je poznato da samoljublje nije sebično. One svoje potrebe stavljaju na prvo mjesto, jer su svjesne da kada su one srećne i zadovoljne onda je i lakše posvetiti se drugima. Kada vodite računa o sebi tada pomažete i drugima. Ako žrtvujete svoje potrebe kako biste pomogli drugima onda samo djelomično učestvujete u tom procesu.
  • One prihvataju prolaznost. Žene koje osjećaju smiraj u svom životu znaju da sve ima svoje vrijeme i mjesto. Veze, poslovi i iskustva dio su većeg plana. Srećne žene prepoznaju da je život balansiranje između zadržavanja i puštanja. One se osjećaju sasvim dobro kada se oslobađaju stvari koje im više ne koriste.
  • Nije ih sram da slijede svoje snove. Neki ih mogu zvati sebičnima, ludima pa čak i apsurdnima, ali srećne žene ostvaruju svoje snove i fokusiraju se na svoje ciljeve sa neustrašivom snagom. One često brzo manifestuju ono što žele i to zato što vjeruju u svoje snove. Svjesne su da je život kratak i zbog toga se toliko trude da ostvare ono što su naumile.
  • One ne brinu o novcu. Srećne žene su izuzetno velikodušne. One znaju da što više daju to će više i dobiti. Ali one ne daju očekujući nešto zauzvrat. Ova energija stvara bogat način razmišljanja koji im donosi veće bogatstvo. Srećne žene imaju zdrav odnos prema novcu i one su naučile da on je taj odnos povezan sa njihovim samopoštovanjem. Jasno im je da što se više cijene i vrednuju to i više novca “privlače”.

 

  • Njima nije bitno da li vam se sviđaju. Njima apsolutno nije bitno šta drugi misle ili pričaju o njima. Jedina stvar koja im je bitna je da se sviđaju samima sebi. Ova samouvjerena, “zarazna” energija često privlači mnogo ljudi. Srećne žene obično imaju dobre prijatelje.
  • Znaju da je odbacivanje zaštita. Srećne žene ne shvataju odbacivanje lično. One znaju da će im život uvijek dati ono što im je potrebno. Dakle, momak s kojim su izašle, a nikad se poslije nije javio, potencijalni posao koji nisu dobile ili odbijenica od banke po osnovu kredita univerzalni su znaci da to i treba da bude tako. One vjeruju da je nešto bolje na putu ka njima.
  • One vide sve kao ravnopravne. Srećne žene ne vide razliku između bilo koga i bilo kakve situacije. One ne osuđuju i ne ističu nedosttke koje drugi možda imaju. One neće pokušavati da dokažu da niste u pravu. One prihvataju životne različitosti.

Autor: minimagazin.info

Recent Posts