Dario Sorano sa crnogorskim kolegama trijumfovao u grotlu kotorskog kluba

Plesanje je jedna od omiljenih disciplina crnogorskih clubbera, pogotovo kada se radi o rejv žurkama. U sklopu te discipline posebno mjesto zauzima kotorski elektro hram Maximus sa žurkama i događajima poznatim i priznatim širom Evrope.

Još jedna nevjerovtna žurka u izdanju DJ organizacije Empty Headed čiji serijal žurki u Maximusu polako, ali sigurno postaje pravilo kada su underground žurke u pitanju. Line up žurke koje se u kotorskom klubu organizuju petkom, jednom mjesečno, ove večeri ostavio je posjetioce zalijepljenim za dance floor do kasno u noć: DJ Shua, Dino R i legendarni Dario Sorano iznjeli su cjelokupni repertoar od warm up seta preko centralnog dijele večeri, pa sve do završnice kojom je trijumfovao Dino Rastoder.

Italijanski DJ i producent Dario Sorano izašao je na binu nešto iza 1 sat poslije ponoći odmah trijumfovajući svojim božanstvenim setom koji je publiku ostavio bez daha.U svom dvočasovnom setu koji je bio pun mračnih i dubokih melodija, energičan onako kako samo italijani to znaju, predstavio je neke klasike oldschool zvuka ali i nova i neka ekskluzivna izdanja o kojima smo govorili u intervjuu.

Domaću podršku za drugo izdajne techno serijala u Maximusu pružili su DJ Shua i Dino R u čijim setovima su posjetioci prepoznali pravi techno zvuk čiji je intezitet varirao u zavisnosti od atmosfere na žurci i raspoloženja rejvera.

Jošjednaikona techno kulture predstavila je svoje vještine za mix pultom čuvenog kotorskog kluba.  Sa misijom – da širi muziku priredio je ,zajedno sa svojim crnogorskim kolegama, nevjerovatnu žurku.

Sledeći party  uorganizaciji Empty Headed – ovca zakazan je za petak, 19. februar. Nastupiće Tom Hades.

Ko preživi pričaće.

 

VIDEO

FOTO https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153883984954812.1073741934.81132799811&type=3

Recent Posts