test licnosti

Test ličnosti koji je toliko tačan da ćete gledati sebe drugim očima

Ovo nije samo još jedan od onih standardnih testova ličnosti, koji će vam na kraju dati gomilu opštih mjesta u kojima jednostavno svako može da se prepozna. Ne, ovo je test koji se bazira na tipologiji ličnosti Karla Junga i Izabel Brigs Majers, i toliko je tačan da će vam bukvalno otvoriti oči.

Čuvena Jungova tipologija ličnosti vjerovatno je poznata onima od vas koji su pažljivije pratili časove psihologije u srednjoj. Jung je po ovom principu uspio da klasifikuje sve ljude u osam grupa, na osnovu toga da li su ekstovertni ili introvertni, koliko su dominantni, da i su misaoni ili intuitivni kako i da li su osjećajni ili senzitivni tip.

ŠAKA TEST O KARAKTERU ČOVJEKA: Ako imate male dlanove, nemate sreće u ljubavi – a tek ako su vam i prsti kratki…

U tome mu je pomogla Majersova koja je, vjerovatno zbog toga što je žena, ostala pomalo zanemarena u čitavoj ovoj priči. Na kraju testa ćete dobiti jednu od kombinacija četiri slova, i objašnjenje koje će sigurno “ubosti” vašu ličnost. Pored toga, test može da vam pomogne da odredite idealnu karijeru za sebe, kako i da vam otkrije koja slavna ličnost ima karakter sličan vašem.

Test možete da odradite OVDJE.

Recent Posts