corona srbija

384 OSOBE ZARAŽENE KORONOM Tokom poslednjeg dana u Srbiji registrovan 81 NOVI SLUČAJ

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, ukupan broj obolelih od korona virusa u Srbiji je 384. Do sada su u Srbiji zabelježena četiri smrtna slučaja.

U Srbiji su do 15 časova 25. marta 2020. godine registrovana ukupno 384 potvrđena slučaja COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova, 25. marta 2020. godine testirani su uzorci 245 osoba od kojih je 81 pozitivno i 164 negativno na novi korona virus.

Do 15 časova 24. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 1161 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Divan gest vlasnika nikšićke pekare: Na krizu odgovorio NIŽOM cijenom HLJEBA

NE TATA, STANI NE: Kako je penzioner uprkos karantinu otišao na kafu – KAO GOSPODIN

U Srbiji su dosad potvrđeni slučajevi korona virusa u 35 gradova, a najveći broj obolelih registrovan je u Beogradu, ukupno 127. Slede Valjevo sa 41 potvrđenim slučajem i Niš sa 35, navodi se na sajtu covid19.rs.

Novom Sadu otriveno je 15 slučajeva korona virusa, u Ćupriji 13, dok ih je u Kruševcu i Čačku po deset. Slede Kragujevac sa osam potvrđenih slučajeva, Kikinda sa šest i Vranje sa četiri.

Užice, Aranđelovac i Zrenjanin imaju po tri potvrđena slučaja, dok je u Zaječaru, Lučanima i Pančevu registrovano po dvoje obolelih.

Po jedan slučaj zaraze korona virusom potvrđen je u sledećim gradovima: Sremski Karlovci, Stara Pazova, Temerin, Subotica, Leskovac, Veliko Gradište, Požarevac, Gornji Milanovac, Bela Palanka, Dimitrovgrad, Kraljevo, Svilajnac, Vrnjačka Banja, Sjenica, Velika Plana, Paraćin, Sombor, Bačka Topola i Sremska Mitrovica.

Recent Posts