Adrijana

3 trika savršenog izgleda Adrijane Lime

Adrijana Lima (37) se možda povukla s Victoria's Secret piste, ali i dalje važi za jednu od najlepših žena svijeta. Pritom, neće vas lagati da na tome može da zahvali samo dobrim genima – svoj sjajan izgled duguje i napornom radu, a kako bi i “obične smrtnice” mogle da slijede njen primjer, Adrijana je otkrila svoja tri glavna beauty trika.

Voda, voda, voda

Adrijana svakodnevno pije nekoliko litara vode, ne samo da bi ubrzala metabolizam, već i zbog izgleda svoje kože.

Kako tvrdi, sa sobom uvijek ima flašicu vode i neko voće, da ne bi poklekla i pojurila u restoran brze hrane kada nema vremena da pripremi obrok kod kuće.

Što se kože tiče, manekenka svakodnevno koristi i bogate hidratantne kreme koje dubinski hrane kožu njenog lica i usporavaju starenje.

Doručak koji diže iz mrtvih

Svako jutro neposredno nakon buđenja, Adrijana umjesto standardnog doručka pravi šejk koji “diže iz mrtvih” – napitak od avokada, meda i vode koji joj daje energiju, brz metabolizam i sjajan izgled kože.

Ništa bez treninga

Niste valjda pomislili da ćete sve riješiti s malo vode i meda? Pa, zar niste vidjeli one silne Adrijanine fotke sa treninga?

Da bi održala svoju besprekornu figuru, Adrijana trenira svakodnevno. Osim kardio vježbi poput trčanja i vožnje bicikla, otkrila je da što je češće moguće odlazi u teretanu ili na trening boksa.

Izvor: Index.hr

Recent Posts