dlaku

3 horoskopska znaka kojima sreća uvijek izmakne za dlaku

Ima ona narodna koja kaže – kad muka vuče, a nevolja gura, nesreća sjela, pa se voza. Neki znakovi Zodijaka imaju više sreće, neki manje, a nekima za dlaku izmakne trenutak životne pobjede koju jure.

Djevica

Djevica voli da se ponaša da je izašla kao pobjednik iz određenih situacija, ali istina je potpuno drugačija. Rado će svoje zasluge ponuditi na uslugu nekom kako bi ga učinio srećnim, ali ne i sebe. Beskonačno će usavršavati detalje da bi postigla cilj koji često zna da joj izmakne. Ali, ona nikad ne odustaje.

Trudnoću možete da otkrijete uz pomoć paste za zube

Strijelac

Strijelac kao i Djevica zna da zaćuti i da prepusti svoju sreću drugima, umjesto da je zgrabi. Oni znaju da gube u životu i nose se dostojanstveno sa lošim trenucima. Strijelac zna da bude lijenj i zbog toga mu najsvetliji trenuci u životu promaknu.

Jarac

Jarac je ogorčeni životni gubitnik. Uglavnom mu sreća izmiče jer se previše hvali i previše priča kako sve može, ali se ispostavi da ne može. Ne voli kad mu sreća izmakne iz ruku i onda napravi sebi još veći problem zbog svog ogorčenog ponašanja.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts