promena

3 horoskopska znaka koja do kraja oktobra čeka velika promjena

Od starta smo znali da će oktobar za neke znakove biti uzbudljiviji nego za druge, ali ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka, znajte da vam se bura tek sprema. I to ona dobra bura, posle koje ćete izaći kao pobjednici.

Blizanci

Vama je ovaj mjesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promjena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vrijeme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promjene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne. Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veze, pa vas na tom polju neće čekati veće promjena, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari. Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promjenu posla – nabolje. Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promijeni iz korena, ali dobra vijest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

Škorpija

Škorprija iza sebe ostavljaju nekoliko nedelja (ili mjeseci) u kojima se dobar dio pripadnika ovog znaka osjećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu. Neke kockice su već počele da se sklapaju, a u narednom periodu možete da očekujete da će stvari dodatno doći na svoje mjesto. Generalno vam je cijeli oktobar dobar period, ali pred kraj mjeseca ćete se konačno osjećati u potpunosti sigurno u sebe. To za mnoge od vas znači da ćete donijeti neke teške i bolne odluke, koje se najvjerovatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali vjeovatno i sami znate da su u pitanju odluke koje je odavno trebalo da donesete. Pošto polako ulazimo u vaš rođendanski mjesec, možete slobodno da računate na to da je pred vama zaista dobar period.

Ribe

Ako pričamo o velikim životnim promjenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smijemo da preskočimo Ribe koje se nalaze na prekretnici i moraće da biraju između onoga što je lakše i onoga što je ispravno. Promjena radnog mjesta je izvjesna, a posao koji treba da sklopite u drugoj polovini mjeseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše saradnike ili ukoliko ste negdje nadređeni onda vašim radnicima. Nažalost, ista ta promjena može da vam donese i poteškoće na privatnom planu, pa ćete nečega gotovo sigruno morati da se odreknete. Pitanje je samo – čega?

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts