godine

3 horoskopska znaka koja će do kraja godine da dožive veliko iznenađenje

Ova godina se polako bliži kraju i bilo da vam je bila najbolja ili najgora u životu (ili vam je jednostavno bila sasvim prosječna i bukvalno nećete imati po čemu da je pamtite) u januaru nam stiže novi, svjež početak. Međutim, prije nego što sat otkruca ponoć 31. decembra, ova tri horoskopska znaka će doživjeti veliko iznenađenje na različitim poljima.

3 horoskopska znaka koja u decembru ne treba da započinju vezu

Rak

Znamo da za mnoge pripadnike ovog znaka 2017. godina nije bila idealna – pored previše posla kojim ste se preokupirali prethodnih mjeseci, ni na ljubavnom planu vam nisu cvjetale ruže (uglavnom zbog istog tog posla koji vam je odvlačio previše pažnje i vremena). Međutim, pred vama je period koji će konačno donijeti malo odmora, uživanja i priliku da se prepustite voljenoj osobi ili stvarima koje zapravo volite u životu. Vaše iznenađenje neće doći spolja, već iznutra – zvijezde su u narednim danima tako poređane da vam se nameće velika životna odluka, a ovog puta ćete odlučiti da napravite drugačije prioritete u životu. Ova promjena će vam se desiti bukvalno preko noći, a moguće da će do toga dovesti neka veća svađa sa dragom osobom ili promjena na poslu. U svakom slučaju, pred vama je životna odluka koje će vam uljepšati naredne dane.

Jarac

Za razliku od Rakova, dobar deo Jarčeva će se složiti da iza njih ostaje jako dobra, uspješna i opuštena godina (možda se, doduše, i neće složiti naglas jer Jarčevi imaju tendenciju da od sebe prave žrtvu pomalo, ali objektino znaju da je tako). Međutim, ovi srećnici će u decembru i u prvom dijelu januara bukvalno da dožive najlepši period u životu, barem kad je ljubav u pitanju – očekuje ih poznanstvo sa novom ljubavlju ili iznenadni povratak stare ljubavi! Budući da ste prethodne mjesece proveli fokusirani na druge stvari i pomalo zanemarivali ljubavni život, nova prilika za ljubav će vas bukvalno strefiti poput groma i dobra je vjerovatnoća da će vam taj osjećaj biti totalno iznenađenje. Dragi Jarčevi, najgora stvar koju možete da uradite kad se to desi jeste da se povučete. Opustite se, prepustite se emocijama i uživajte.

Strijelac

Nažalost, za Strijelčeve nemamo lijepe vesti – vaše iznenađenje, po svemu sudeći, neće biti preterano pozitivno. Nasuprot. U narednom periodu bi bilo dobro da držite oči širom otvorene i dobro pazite kome odajete svoje tajne, jer bi osoba iz vašeg bliskog okruženja mogla da vas izneveri i izda vaše povjerenje. Moguć je prekid dugogodišnjeg prijateljstva, ljubavni brodolom ili prekid saradnje sa nekim s kim radite jako dugo i do sad ste sjajno sarađivali. Ovo će na vas ostviti duboke posledice i, nažalost, nećete se osjećati emotivno dobro. Ipak, ne brinite – početkom sledeće godine se zvijezde postavljaju tako da vam se otvaraju nove prilike i neće vam trebati mnogo vremena da zaboravite ovogodišnje probelem.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts