Dan

3 horoskopska znaka koja će imati nezaboravan Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih donijeće pregršt lijepih stvari za tri znaka Zodijaka.

Lav

Na Dan zaljubljenih, bićete osoba koja svojom energijom može da zapali prostoriju. Fokusirajte se na širenje radosti umjesto na hranjenje svog ega. Šalite se, zabavljajte i dajte puno zagrljaja. Dozvolite da vaša unutrašnja vatra sija blistavo. Potrebna vam je strast i energija da biste nastavili da se krećete napred u ovim hladnim danima.

Najromantičniji dan u godini se približava, a Vaš zadatak je da ga učinite savršenim za nekog koga volite. Ako niste sigurni kako bi vaša druga polovina željela da provede ovaj praznik, zašto ne biste to saznali iz njenog/njegovog horoskopa?

Tri najveća ljubavna baksuza 2018. godine po horoskopu

Vodolija

Februarske temperature mogu biti zamrznute za druge znakove, ali ove sezone naglašavaju vaše mentalne sposobnosti. Ovo je mjesec kada možete naći svoju pravu ljubav i to je vjerovatno osoba koju niste očekivali. Čak i ako ste sami za Dan zaljubljenih, znajte da sve dok ste dio univerzuma, niste stvarno sami. Svako živo biće je povezano sa vama. Ovo je sezona kada ćete shvatiti kako da stvorite trajnu vezu sa cijelim svijetom.

Ribe

Istinska ljubav je vaš način života. To je nešto za čim stalno tragate. Na Dan zaljubljnih ćete osjetiti posebnu energiju, zbog uticaja Venere, a vaš zadatak je širenje ljubavi. Možete napraviti pravea čuda kada ste raspoloženi, a 14. februara ćete oduševiti sve svojom hrabrošću. Možda ćete i sebe iznenaditi. Ljubav vas čini hrabrim. Ne bojte se rizika. Bez obzira da li je ova osoba vaša srodna duša, za vas ima karmičku lekciju koja će vam pomoći da proširite svoju radost.

Izvor: zenskimagazin.rs

Recent Posts