PROGNOZA: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje prvih dana januara!

Danas je u Crnoj Gori sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima sa mrazom i maglom po kotlinama centralne i sjeverne Crne Gore. Vjetar, slab, uglavnom jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 1 do 7, na jugu od 6 do 10 stepeni.

U ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana umjeren porast naoblake u centralnom dijelu. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od -1 do 3, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu od 7 do 11 stupnjeva.

 

U utorak oblačno vrijeme. Prije podne padavine se očekuju na zapadu, a do kraja dana i u večernjim satima i u ostatku naše zemlje. U sjevrnoj Crnoj Gori sa kišom, koja će postepeno prelaziti u susnježicu i snijeg. U juznoj  Crnoj Gori kiša se očekuje poslije podne ili u večernjim satima. Jutarnje temperatura od -1 do 5, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 2 do 6, na jugu od 5 do 10 stepeni.

 

U srijedu se očekuje ujutro umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i sjevernim područjima mjestimično i sa slabim snijegom, a na jugu može pasti i malo kiše. Tokom dana, postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu od 1 do 5, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 7 do 10 stepeni.

Recent Posts